Academy

Welkom bij CastingTails, we zijn blij dat je er bent!

Onze nieuwe dierenmodellen schrijven zich in via Tails Academy.
Deze beestige, online workshop is er om jullie voor te bereiden op het reilen en zeilen van de film- en tv-set. Lees hier alvast wat feedback van je voorgangers.

Tails Academy opent slechts beperkt de (virtuele) deuren. De volgende kans om in te schrijven is najaar 2019. Er zijn slechts beperkte plaatsen.
Meld je hier aan en we houden je als eerste op de hoogte als we in de startblokken staan!

Hieronder vind je meer informatie. Toch nog onduidelijkheden?
Stel ze gerust via ons contactformulier.

Reed een account? Dan kan je inloggen met jouw account details.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Momenteel is het niet meer mogelijk om zich in te schrijven voor de online academie. Schrijf je vrijblijvend in op onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn!

Reeds een account? Dan kan je inloggen met jouw account details.

Momenteel is het niet meer mogelijk om zich in te schrijven voor de online academie. Schrijf je vrijblijvend in op onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn!

Reeds een account? Dan kan je inloggen met jouw account details.

Momenteel is het niet meer mogelijk om zich in te schrijven voor de online academie. Schrijf je vrijblijvend in op onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn!

Reeds een account? Dan kan je inloggen met jouw account details.

Maak je afspraak!

Heb je alle opleidingsfilmpjes doorlopen? Mooi!
Dan ben jij nu helemaal klaar voor jouw photo shoot. Maak je afspraak in de agenda.

Heb je nog vragen?

Zit je nog met vragen, laat het ons dan zeker even weten. Je kan ons altijd contacteren.

Wat is Tails Academy?

Tails Academy is een uniek, online programma op maat van baasjes die klaar zijn voor een leuk avontuur met hun huisdier. Want waarom zou jij alleen van dat schattige snoetje van je dier mogen genieten? Is je huisdier klaar om zich aan de hele wereld te tonen? Wij denken van wel!

Met je dier aankomen op een film- of fotoset is niet evident. Die wereld is vaak helemaal nieuw. Voor jou, maar ook voor je dier. En nieuwe situaties zijn voor dieren vaak stressmomenten. En stress is natuurlijk nét iets wat je niet nodig hebt als je je dier wil laten schitteren voor de lens.

Wees gerust, vanuit onze jarenlange ervaring met dieren op de set hebben we een leuke workshop ontwikkeld. Je krijgt een exclusieve blik achter de schermen, we delen al onze tips and tricks en je krijgt een reeks oefeningen om samen met je huisdier te doorlopen. Jullie band zal nog inniger worden, beloofd.

Eens jullie de 8 online modules thuis hebben afgewerkt, maak je je afspraak voor de fotoshoot (fotostudio te Antwerpen), daar ontmoeten we elkaar en finaliseren we de inschrijving van jouw dier in onze database.

Schrijf je in op de nieuwsbrief en we laten je weten wanneer we opnieuw klaar zijn voor inschrijvingen. Tot binnenkort?

Praktisch?

Tails Academy bestaat uit acht online modules:

  1. Welkom!
  2. Wie is wie op een set?
  3. Wat gebeurt er vooraf?
  4. Naar de set!
  5. Met de hond aan het werk OF
  6. Met de kat/ander dier aan het werk
  7. Referenties
  8. Slot

Natuurlijk is jullie training niet compleet zonder een echte fotoshoot. Na het online gedeelte, maak je via de agenda een afspraak en ben je welkom in onze fotostudio te Antwerpen. We bieden je het basispakket aan binnen onze Tails Fotografie. Een upgrade is steeds mogelijk, mits bijbetaling en voorafgaande melding.

We nemen voor of na de fotoshoot de tijd om alles met jou te overlopen, als je nog vragen hebt over de online training kan je die op dit moment stellen.

Eens jullie samen onze Tails Academy hebben doorlopen, nemen we jouw dier op in onze portfolio en bellen jou zodra iemand graag met jouw dier wilt werken. Je krijgt hiervoor telkens een vaste vergoeding.

Ook krijg je toegang tot onze exclusieve, besloten Facebookgroep. Deel je ervaringen met andere baasjes, stel vragen, ontdek interessante filmpjes en tips van onze gedragstherapeuten en geniet van de verhalen van gelijkgestemde baasjes.

Kortom, bij een inschrijving in onze Tails Academy krijg je heel wat terug:

Exclusieve toegang tot de online cursus;

een leuke fotoshoot (basispakket);

onbeperkt lidmaatschap van onze besloten Facebookgroep;

blijvende updates via social media en een nieuwsbrief;

opname in onze database met kans op leuke opdrachten waarbij je het lidgeld helemaal terug kan verdienen (en meer);

maar vooral: de kans om iets nieuws en plezierig te doen met je dier!

Tails Academy kost 185 euro per dier.

Bij meerdere dieren, betaal je eenmalig 75 euro voor de workshop en 110 euro per dier/fotoshoot.

Vragen? Stel ze gerust!

Achteraf?

Eens je samen met je dier Tails Academy hebt doorlopen, nemen we jouw dier met veel plezier op in het modellenbestand van CastingTails. We voegen de foto’s toe op onze website en onze Facebookpagina. Vanaf dat moment kan je uitgekozen worden voor opdrachten. Dit kan zeer uiteenlopend zijn. Denk aan opnames voor film of televisie, fotoshoots, modeshows, evenementen…

Neem maar eens een kijkje bij onze referenties om jullie voorgangers te zien schitteren.

Als er bij CastingTails een aanvraag voor een opdracht binnenkomt, stellen we een doordachte selectie van onze modellen voor. Wordt jouw dier uitgekozen, dan nemen we meteen contact op om alle praktische afspraken te maken. Vanaf dat moment gaan we er echt vanuit dat je met je dier aanwezig bent op de afgesproken dag. Het plannen van zo’n opnames omvat heel veel, jouw dier is vaak maar één element in een groot geheel, we rekenen dus echt op jou!

Heb je te maken met overmacht? Bel dan onmiddellijk naar Maité (0477 86 72 27) of Joke (0486 72 28 66).

Dankzij de online training van onze Tails Academy weet je wat je kan verwachten, wat je moet meenemen en hoe je je dier best kan voorbereiden. Jullie zijn er helemaal klaar voor!

Na de opnames horen wij altijd graag hoe het is verlopen op de set en of jullie het leuk vonden? CastingTails kan jammer genoeg geen opdrachten garanderen. Maar we zullen ons uiterste best doen om ook jullie een unieke belevenis bij een opname te geven. We streven naar toffe momenten voor jullie, tevreden klanten voor ons en stralende dieren!