Academie

Je moet ingelogd zijn om deze pagina te kunnen bekijken

Inloggen/registreren

Van 1 t.e.m. 7 april 2019 zetten we de deuren van onze Tails Academy open.

Bij inschrijving verkrijg je ongelimiteerd toegang tot dé online workshop die jou en je dier voorbereidt op het leven op een film-, tv-, foto- of theater-set. In zes modules nemen we je mee achter de schermen en krijg je verschillende handige tips and tricks. Ook een fotoshoot en toegang tot onze besloten Facebook-groep zijn inbegrepen in de prijs van 185 euro.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte als we in de startblokken staan. Hopelijk tot binnenkort!

Wat is Tails Academy?

Van 1 tot en met 7 april 2019 openen we voor de eerste keer onze deuren voor inschrijvingen. Tails Academy is een volledig vernieuwd, uniek, online programma op maat van baasjes die klaar zijn voor een leuk avontuur met hun huisdier. Want waarom zou jij alleen van dat schattige snoetje van je dier mogen genieten? Is je huisdier klaar om zich aan de hele wereld te tonen? Wij denken van wel!

Maar met je dier aankomen op een film- of fotoset is niet evident. Die wereld is vaak helemaal nieuw. Voor jou, maar ook voor je dier. En nieuwe situaties zijn voor dieren vaak stressmomenten. En stress is natuurlijk nét iets wat je niet nodig hebt als je je dier wil laten schitteren voor de lens.

Wees gerust, vanuit onze jarenlange ervaring met dieren op de set hebben we een leuke workshop ontwikkeld. Je krijgt een exclusieve blik achter de schermen, we delen al onze tips and tricks en je krijgt een reeks oefeningen om samen met je huisdier te doorlopen. Jullie band zal nog inniger worden, beloofd.

Kan je er deze keer niet bij zijn? Geen nood, geef je e-mailadres op en we laten je weten wanneer we opnieuw klaar zijn voor inschrijvingen.

Praktisch?

De ‘Tails Academy’ bestaat uit zes online modules:

  1. Wat leeft er op een (film-)set?
  2. Wat gebeurt er allemaal vooraf?
  3. Ready for your close-up? De grote dag!
  4. Tips and tricks for Tails
  5. Een concreet voorbeeld
  6. Alles op een rijtje

Natuurlijk is jullie training niet compleet zonder een echte fotoshoot. Na het online gedeelte, maak je via de agenda een afspraak en ben je welkom in onze fotostudio in Antwerpen. We bieden je het basispakket aan binnen onze Tails Fotografie. Een upgrade is steeds mogelijk, mits bijbetaling. Laat je dit zeker weten bij het maken van de afspraak?

We nemen voor of na de fotoshoot zeker nog even de tijd om alles met jou te overlopen en als je nog vragen hebt over de online training kan je die op dit moment stellen.

Eens jullie samen onze Tails Academy hebben doorlopen, nemen we jouw dier op in onze portfolio en bellen jou zodra iemand graag met jouw dier wilt werken. Je krijgt hiervoor telkens een vaste vergoeding.

Ook krijg je toegang tot onze exclusieve, besloten Facebookgroep. Deel je ervaringen met andere baasjes, stel vragen, ontdek interessante filmpjes en tips van onze gedragstherapeuten en geniet van de verhalen van gelijkgestemde baasjes.

Kortom, bij een inschrijving in onze Tails Academy krijg je heel wat terug:

-Exclusieve toegang tot de online cursus;

-een leuke fotoshoot (basispakket);

-onbeperkt lidmaatschap van onze besloten Facebookgroep;

-blijvende updates via social media en een nieuwsbrief;

-opname in onze database met kans op leuke opdrachten waarbij je het lidgeld helemaal terug kan verdienen (en meer);

-maar vooral: de kans om iets nieuws en plezierig te doen met je dier!

Achteraf?

Eens je samen met je dier de Tails Academy hebt doorlopen, nemen we jouw dier met veel plezier op in het modellenbestand van CastingTails. We voegen de foto’s toe op onze website en onze Facebookpagina. Vanaf dat moment kan je uitgekozen worden voor opdrachten. Dit kan zeer uiteenlopend zijn. Denk aan opnames voor film of televisie, fotoshoots, modeshows, evenementen…

Neem maar eens een kijkje bij onze referenties om jullie voorgangers te zien schitteren.

Als er bij CastingTails een aanvraag voor een opdracht binnenkomt, stellen we een doordachte selectie van onze modellen voor. Wordt jouw dier uitgekozen, dan nemen we meteen contact op om alle praktische afspraken te maken. Vanaf dat moment gaan we er echt vanuit dat je met je dier aanwezig bent op de afgesproken dag. Het plannen van zo’n opnames omvat heel veel, jouw dier is vaak maar één element in een groot geheel, we rekenen dus echt op jou!

Heb je te maken met overmacht? Bel dan onmiddellijk naar Maité (0477 86 72 27) of Joke (0486 72 28 66).

Dankzij de online training van onze Tails Academy weet je wat je kan verwachten, wat je moet meenemen en hoe je je dier best kan voorbereiden. Jullie zijn er helemaal klaar voor!

Na de opnames horen wij altijd graag hoe het is verlopen op de set en of jullie het leuk vonden? CastingTails kan jammer genoeg geen opdrachten garanderen. Maar we zullen ons uiterste best doen om ook jullie een unieke belevenis bij een opname te geven. We streven naar toffe momenten voor jullie, tevreden klanten voor ons en stralende dieren.