Dier inschrijven

Uw dier vrijblijvend inschrijven

Voel je het ondertussen al een beetje kriebelen? Gaan je tenen wiebelen als je denkt aan de snoet van jouw dier op een billboard, in een magazine of op een reclamespot?

Schrijf je dier dan hier vrijblijvend in. Wij contacteren je zo snel mogelijk voor de volgende stappen!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Hoe werken wij?

Bij CastingTails stellen we het welzijn van jouw dier voorop Ă©n streven we naar kwaliteitsvolle momenten. Met dat principe in het achterhoofd zijn we gestart met onze Tails Academy. Een beestig leuke workshop die je online kan volgen.

We leiden jullie doorheen de belangrijkste aspecten van de reclame- en filmindustrie: Hoe verloopt een opname of een fotoshoot? Waar kan je jezelf en je dier het beste plaatsen? Naar wie moet je luisteren en naar wie helemaal niet? En wat doe je als je het even niet meer weet?

Onvoorbereid op een drukke set staan kan bij jou en je dier onnodig veel stress veroorzaken. In onze Tails Academy proberen we jullie hier zo goed mogelijk tegen te wapenen. We geven je ook tips & tricks mee om je dier nĂČg beter te kunnen trainen en we zetten jullie nieuwe kennis meteen om in de praktijk met enkele gerichte oefeningen.

Natuurlijk is een inschrijving niet compleet zonder een Ă©chte fotoshoot. Na het online gedeelte, maak je via onze agenda een afspraak om naar de studio te komen te Antwerpen. Daar wordt jouw viervoeter vereeuwigd (en eventueel jullie samen) voor een witte achtergrond Ă©n kijken we of alles duidelijk was betreffende de Tails Academy. Heb je nog gerichte vragen, dan kan je deze hier stellen aan ons. Nadien krijg je een selectie van de beste foto’s digitaal opgestuurd in 10x15cm, 300dpi. Twee beelden mag je opvragen in hoge resolutie. Uiteraard kan je steeds bij ons terecht voor grotere formaten of speciale verzoekjes (fotoboek, op doek
); vraag hiervoor gerust onze prijslijst aan.

Als je de foto’s ontvangt verschijnen ze ook op deze website en op onze facebook-pagina @CastingTails. Vanaf dan kan je opgeroepen worden voor opdrachten. Dit kunnen verschillende soorten opdrachten zijn, film of tv, fotoshoots, modeshows, evenementen


Neem maar eens een kijkje bij referenties om jullie voorgangers bezig te zien!

Gang van zaken?

Als er bij CastingTails een aanvraag voor een opdracht binnenkomt, stellen we een selectie van onze modellen voor waarvan we geloven dat zij hiervoor in aanmerking komen.

Als de keuze dan uiteindelijk op uw dier gevallen is, laten we je dit zo snel mogelijk weten. We maken de aanvraag dan definitief en geven de gegevens aan alle partijen door. Vanaf dit punt gaan we ervan uit dat je aanwezig bent op de afgesproken dag en het afgesproken tijdstip.

Indien je verhinderd bent door een onvermijdelijk geval van overmacht, contacteer ons dan onmiddellijk! 
Wij moeten dan een vervanger of een andere oplossing zoeken. Er is al heel wat werk verricht op dit punt, dit kan niet zomaar gereorganiseerd worden!

Kan je absoluut niet aanwezig zijn? Bel ons dan onmiddellijk op gsm 0477/86.72.27 (Maité) of 0486/72.28.66 (Joke). Sla deze nummers eventueel op in het geheugen van je telefoon.

De dag van de opname vragen we om op tijd te zijn, dit vermijdt mogelijke stress van jouw kant (wat reflecteert op je dier), om je snoezigaard ook even op voorhand uit te laten en alles mee te nemen wat je zou kunnen nodig hebben (tips krijg je in Tails Academy).

Hoe verloopt het achteraf?

Laat ons weten hoe het geweest is op de set! Niet alleen of jullie het leuk vonden, maar ook hoe lang je aanwezig was, hoeveel kilometers je gereden hebt, welke eventuele andere onkosten je hebt moeten maken
 Vergeet ook niet om rijksregisternummer en bankrekening (iban) door te geven. De betaling verloopt (tenzij anders vermeldt) via ons.

CastingTails kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade die door jou of door jouw dier werd veroorzaakt. We gaan ervan uit dat jullie een familiale verzekering hebben die de meeste van dit soort dingen dekt.

Wij krijgen de eindresultaten niet altijd te zien van de opdracht die via ons verliep. De producent is dit niet verplicht aangezien wij (en jij) een betaalde opdracht uitvoerden voor hen. We vragen het wel altijd op en als wij het weten, weten jullie het ook! Daar kan je op rekenen!

Je wordt via CastingTails tewerkgesteld, indien er vragen of opmerkingen zijn, stel je deze gerust aan ons en dus nooit aan iemand van de organisatie van de opdracht. Het is ook niet toegestaan privégegevens aan deze opdrachtgevers te geven.

Het kan gebeuren dat je de medewerking verleent aan een programma dat nog geheim gehouden dient te worden. We vragen je in dit geval discreet om te gaan met de kennis die je verworven hebt. Meestal weet je dit wel op voorhand.

Als je een opdracht deed via CastingTails en daar komt een vervolgopdracht op, dan vragen wij je om wederom de medewerking te verlenen via CastingTails.

CastingTails kan jammer genoeg geen opdrachten garanderen. Wij beloven wel onze uiterste best te doen! Wij streven naar toffe momenten voor jullie en tevreden klanten voor ons! Zo is iedereen gelukkig en houden we een samenwerking met respect voor elkaar in stand.