Fotografie

Ben je al een hele tijd op zoek naar een leuke, diervriendelijke fotoshoot voor jouw huisdier met een verrassend resultaat? Wel dan hebben we goed nieuws, je hebt zonet het perfecte adres gevonden! 😉

Overtuig jezelf en geniet van de leuke foto’s van jullie voorgangers. Fotografe Maité Thijssen heeft een jarenlange ervaring met dierenfotografie en streeft er naar om in alle rust met jouw dier te werken in een volledig ingerichte, ruime fotostudio in Antwerpen.

Dit is meer dan een gewone fotoshoot, bij Tails Fotografie streven we naar een leuke ervaring voor jou en je huisdier. Wij zijn zelf gek op dieren en dat voel je altijd in onze foto’s. We zorgen voor een bijzondere sfeer dankzij het decor, het camerastandpunt, de belichting,… We streven naar perfectie, maar wees gerust, altijd met het grootste respect voor jouw dier.

Na de shoot krijg je een selectie van de beste beelden digitaal (300 dpi, je kan dus zelf afdrukken laten maken).  Uiteraard kan je steeds bij ons terecht voor speciale wensen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fotoboek, een vergroting op doek, toffe kerstkaarten,… Vraag hiervoor gerust onze prijslijst aan.

Hieronder vind je onze opties voor een fotoshoot van jouw dier. Aarzel niet ons te contacteren bij verdere onduidelijkheden.

BASIS (110 euro)

Fotosessie van maximum 45 minuten in onze studio met een neutrale achtergrondkleur (wit of grijs). Je ontvangt achteraf minimaal tien digitale beelden in 10×15 cm, 300dpi. Wens je graag een foto in hoogste resolutie? Dat kan aan 20 euro per beeld.

DREAM (185 euro)

Fotosessie van maximaal 1,5 uur in onze studio in het “decor van dat moment” én voor een neutrale achtergrondkleur (te kiezen uit de voorraad). Je ontvangt achteraf minimum twintig digitale beelden in 20×30 cm, 300dpi. Wens je graag een foto in hoogste resolutie? Dat kan aan 20 euro per beeld.

DREAM BIG (op maat)

Fotosessie in een exclusief decor dat speciaal voor jullie wordt ontworpen OF fotosessie op locatie. Dit kan bij ons of bij jou in de buurt. Als je wilt, zoeken we mee naar een geschikte plek. Je ontvangt achteraf minimum twintig beelden in de hoogste resolutie. We werken hier graag met een offerte op maat van jouw specifieke wensen.

Geef je plezier graag weg? Cadeaubons zijn altijd mogelijk.

Maak vandaag nog je afspraak!

TAILS staat garant voor kwaliteit en diervriendelijkheid

Op zoek naar leuke & originele foto’s van uw dier?