Fotografie

Op zoek naar een ervaren dierenfotograaf?

Overtuig jezelf en geniet van de leuke foto’s hieronder. Fotografe Maité Thijssen heeft een jarenlange ervaring met dierenfotografie en streeft er naar om in alle rust met de dieren te werken in haar ruime fotostudio te Antwerpen of op locatie.

Het doel is “it’s supposed to be fun”! Een leuke ervaring voor jou én je huisdier!

Het volledige team van Tails is verzot op dieren en dat voel je in alles. Dit is een fotoshoot waar het dier zichzelf kan zijn en dat zie je in de resultaten!

B2B? Maité shoot ook voor professionele doeleinden, contacteer ons via info@tails.be voor meer informatie.

#1 – FUN! (135 euro) Deze fotoshoot gaat door in onze fotostudio en duurt ongeveer 45 minuten. Maité fotografeert je dier voor een neutrale achtergrondkleur (afhankelijk van de voorraad). Ook foto’s van jullie samen zijn mogelijk.

#2 – MORE FUN! (195 euro) Deze fotoshoot is uitgebreider, gaat door in onze fotostudio en duurt ongeveer 1,5 uur. Maité fotografeert je dier voor een twee achtergrondkleuren (afhankelijk van de voorraad). Ook foto’s van jullie samen zijn mogelijk.

#3 – FUN ON LOCATION! (225 euro + verplaatsingsvergoeding) Fotoshoot op locatie. Dit kan in de buurt van het Antwerpse of bij jou in de buurt. Als je wilt, zoeken we mee naar een geschikte plek. Reken ongeveer op 1,5 uur voor deze fotoshoot. Foto’s van jullie samen zijn uiteraard ook mogelijk.

#4 – IT WAS -AND STILL IS- FUN Is of was jouw dier ingeschreven bij CastingTails? Dan kom je in aanmerking voor een “re-shoot” aan het voordelige tarief van 85 euro.

Bij alle fotoshoots zijn extra dieren mogelijk aan 35 euro/dier.

Geef je plezier graag weg? Vraag een cadeaubon aan!

TAILS staat garant voor kwaliteit en diervriendelijkheid

Op zoek naar leuke & originele foto’s van uw dier?