Over ons

Voor professionals op zoek naar een dier voor hun productie:

Stuur een mail met wat je voor ogen hebt (en indien mogelijk zoveel mogelijk bijkomende informatie), we matchen zo snel we kunnen onze beestige modellen erbij. Eerst wat vragen of liever telefonisch?

Maité +32/477.86.72.27 of Nathalie +32/486.22.68.85.

 

Voor enthousiaste baasjes die een nieuw avontuur willen aangaan met hun dier:

  • Tails Fotografie

Maité is een dierenfotograaf die begonnen is in 2006, ze zet jouw dier met de glimlach en veel geduld in de spotlights. En dat zie je aan het resultaat.

  • Tails Academy

Heb jij een echt showbeest in huis? Dat geloven wij graag. En speciaal voor jullie ontwikkelden wij onze unieke Tails Academy. Registreer je en volg een inspirerende online cursus, krijg toegang tot onze besloten Facebookgroep en profiteer van een unieke fotoshoot. Als je de Academy doorlopen hebt, is jouw dier een model bij CastingTails.

  • CastingTails  

Geef jouw huisgenoot dé kans om te schitteren in een reclamespot, op een grote affiche of op het witte doek. Hoe cool is dat?!

Tails wie?

Maité is in 2006 gestart met Tails en dat groeide uit tot een schitterend bedrijfje.

Ze verzamelde een geweldig team van animal handlers rond zich en samen zetten ze alles op alles om jullie een zo fijn mogelijke ervaring te bieden. Of je nu een professional bent die een dier nodig heeft voor een productie (spannend -één van de drie “b’s” op je set) of een baasje dat zin heeft in een nieuw avontuur (spannend -met je dier naar zo’n drukke omgeving)…

Nog vragen? Aarzel niet ons te contacteren!

Meet de Tailsgrieten!

Leen
Account Manager bij Amplo en dierentrainer
Meer over mij
Femke
Story editor en dierentrainer
Meer over mij
Ellen
Bioloog, honden- en dierentrainer
Meer over mij
Maité
Dierenfotograaf en oprichter van Tails
Meer over mij
Nathalie
Gedragsdeskundige en dierentrainer
Meer over mij
Op zoek naar leuke & originele foto’s van uw dier?