Over ons

Maité Thijssen startte Tails Dierenfotografie in 2006. In de fotostudio zagen we zo’n fantastische dieren verschijnen, dat we vonden dat iedereen die ze nodig had, deze stars to be zou moeten kunnen vinden! Zo ontstond CastingTails ruim een jaar later.

Het was het startsein van een zoektocht die nooit ten einde is: de leukste, mooiste, apartste (…) dieren, die graag met hun baasje iets nieuws en spannend doen. Want dáár draait het om: het contact tussen baasje en beestje stimuleren.

Als uw dier ziet dat u zich goed voelt, zal het voor hem of haar ook een leuk avontuur worden.

In 2009 kreeg Maité de uitstekende hulp van gedragstherapeute Joke Decru, zij begeleidt (indien nodig) de dieren op set en traint onze modellen voor specifieke taken. Leven en werken op een film- of tv-set is sowieso al spannend, zelfs zonder dier. Om baasje en beestje zo goed mogelijk voor te bereiden, werd in 2016 Tails Academy gestart, dé filmworkshop die jullie zo goed mogelijk voorbereid en allerhande tips and tricks biedt voor op set.

Joke en Maité zetten alles op alles om jullie een zo fijn mogelijke ervaring te geven, van het eerste mail-contact, tot de inschrijving, tot (hopelijk) op de set! Voel je het ondertussen al een beetje kriebelen? Gaan je tenen wiebelen als je denkt aan de snoet van jouw dier op een billboard, in een magazine of op een reclamespot?

Ons beestig goed team

Aarzel niet ons te contacteren bij verdere vragen!

Maité Thijssen
Dierenfotografe
Meer over mij
Joke Decru
Gedragstherapeute / Dierentrainer
Meer over mij
Op zoek naar leuke & originele foto’s van uw dier?