Over ons

LAAT JOUW HUISDIER SCHITTEREN.

Is jouw huisdier ook het allermooiste van de wereld? Wil je graag samen een fijn avontuur beleven met fantastische foto’s als resultaat? En wie weet nog veel meer?

Wel dan is dit wat we voor jullie kunnen doen:

  • Tails Fotografie

Boek een bijzondere fotoshoot van jouw huisdier. Denk voorbij de clichés. Wij zetten jouw dier met de glimlach en met veel geduld in de spotlights. En dat zie je aan het resultaat.

  • Tails Academy

Heb jij een echt showbeest in huis? Dat geloven wij graag. En speciaal voor jullie ontwikkelden wij onze unieke Tails Academy. Registreer je en volg een inspirerende online cursus, krijg toegang tot onze besloten Facebookgroep en profiteer van een unieke fotoshoot.

  • CastingTails  

Na het afronden van onze Tails Academy kan ook jouw dier opgenomen worden in het bestand van CastingTails. Na overleg uiteraard. En met duidelijke afspraken. Zo geef je jouw huisgenoot dé kans om te schitteren in een reclamespot, op een grote affiche of op het witte doek. Hoe cool is dat?!

Maité en haar geweldige team van animal handlers zetten alles op alles om jullie een zo fijn mogelijke ervaring te bieden, van de eerste mail, tijdens de online training en de fotoshoot, tot (hopelijk) op de set!

Nog vragen? Aarzel niet ons te contacteren!

Ons beestig goed team

Maité Thijssen
Dierenfotografe
Meer over mij
Nathalie Bellemans
Dierentrainer
Meer over mij
Op zoek naar leuke & originele foto’s van uw dier?