Leen

Ik ben Leen, mama van Ludo -een Toller met twee kanjers van ogen die alles gedaan krijgen- én van Olga en Frida, twee asielpoesjes die ik helemaal heb zien openbloeien in hun nieuwe thuis. Vroeger was ik ook al het trotse baasje van een Friese Stabij, een Sfinx kat, konijnen, kippen en cavia’s…

Liefde voor dieren met de grote L dus. Ik startte op jonge leeftijd met het trainen van honden in de hondenschool. Na zelfstudie, bijscholingen over dierengedrag en een opleiding Dierentrainer aan de Dierentrainers Academy in Barneveld (NL) voelde ik mij klaar genoeg om mijn stoute schoenen aan te trekken en te solliciteren bij CastingTails. In 2018 mocht ik op enkele sets proef draaien en sinds 2019 draai ik volledig mee!

In hoofdberoep werk ik voor de Vlaamse film- en tv-sector. Als animal handler op set is het dus fantastisch om die twee passies te zien samenkomen.

Dat Maité en haar team geweldig lieve en enthousiaste dames zijn, maakt deze job meer een hobby. Ik kijk uit naar nog veel mooie en leerrijke ervaringen en de fiere glimlach van baasjes wanneer hun diertje gekozen wordt voor een opdracht!

 

Account Manager bij Amplo en dierentrainer

info@castingtails.be

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.