Maité Thijssen

Maité studeerde film aan de Sint Lukas Hogeschool te Brussel. Terwijl ze werkte op verschillende filmsets als regie-assistent, assistent opnameleiding of productie-assistent, studeerde ze fotografie bij in avondonderwijs. Haar eindwerk ging over de intieme en onverwachte relatie tussen haar dementerende oma en de jonge puppy die plots in haar leven was gekomen. Ze kreeg uitmuntende punten en reacties.

Na die positieve ervaring besloot ze dat ze absoluut verder wilde in de dierenfotografie. Maar dan moest het iets nieuws worden, iets anders dan wat al bestond. En zo begon het avontuur van Tails, toen nog samen met haar vriendin en collega Greetje Van Buggenhout.

Vanuit de passie voor dierenfotografie groeide langzaam het idee om dit te combineren met al haar expertise en ervaring van op de filmset. En zo ontstond CastingTails, hét modellenbureau voor dieren. En om hun baasjes en de dieren beter voor te bereiden op een fijne ervaring op de set werd dit nog verder aangevuld met het gloednieuwe concept Tails Academy. Of hoeveel er mogelijk is als je vertrekt vanuit de dingen die je graag doet! 

Maité fotografeerde vroeger regelmatig voor Feeling Magazine en diverse publicaties van De Persgroep (o.a. Zone-magazines) en is nog steeds freelance fotograaf.

Lees meer over Maité op www.maitethijssen.be

 

Dierenfotografe
+32 477 86 72 27
info@castingtails.be

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.