Maité

Na filmstudies aan Sint Lukas Hogeschool te Brussel werkte ik op verschillende filmsets als regie-assistent, assistent opnameleiding of productie-assistent. Maar een passie blijft knagen en dus begon ik aan een studie fotografie in avondonderwijs. Mijn eindwerk ging over de intieme en onverwachte relatie tussen mijn dementerende oma en de jonge puppy die plots in haar leven was gekomen. Ik kreeg uitmuntende punten en reacties.

Na die positieve ervaring besloot ik dat ik absoluut verder wilde in de dierenfotografie. Maar dan moest het wel iets nieuws worden, iets anders dan wat al bestond. En zo begon het avontuur van Tails, toen nog samen met vriendin en collega fotograaf Greetje Van Buggenhout.

Vanuit de passie voor dierenfotografie groeide langzaam het idee om dit te combineren met mijn expertise en ervaring van op de filmset. En zo ontstond CastingTails, hét modellenbureau voor dieren. En om onze baasjes en hun dieren nog beter voor te bereiden op een fijne ervaring op de set vulden we dit nog verder aan met een online workshop Tails Academy.

Of hoeveel er mogelijk is als je vertrekt vanuit de dingen die je graag doet! 

Dierenfotograaf en oprichter van Tails
+32 477 86 72 27
info@castingtails.be

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.