Nathalie

Thuis heb ik… tja, hoeveel juist? Ik ben de tel al even kwijt, maar in ieder geval een heleboel schatjes als honden, papegaaien, parkieten, paarden, landschildpadden en nog een aantal grote en minder grote viervoeters. Naast deze haast full-time job, geef ik les in de richting dierenzorg. Ik leer mijn studenten omgaan met dieren in de praktijk en geef hen het vak diergedrag zodat ik mijn kennis over het gedrag en omgaan met dieren kan delen met anderen.
Na een studie bedrijfscommunicatie besefte ik dat dit toch niet helemaal mijn ding was en dus ben ik gaan studeren wat ik écht graag doe… Agro- en biotechnologie met de optie dierenzorg. Hier kon ik m’n hart echt ophalen en elke dag bijleren over die ene microbe de me sinds jongs af aan had gebeten… Dieren! Ik ben me na mijn studies steeds blijven bijscholen en verdiepen in diergedrag en ik leer nog elke dag bij.
Naast de eerder “gewone” huisdieren zoals honden, katten of konijnen, ben ik ook erg thuis in die exotischere dieren zoals papegaaien, reptielen en zelfs… insecten! Verder werk ik dag in dag uit met grote hoefdieren en ben ik dus ook stapel verliefd op koeien, schapen, geiten en paarden.
Ik ben sinds 2018 aan de slag als trainer bij CastingTails en kan mijn jarenlange ervaring met dieren gebruiken om alle dieren goed te begeleiden in de spannende wereld van foto, televisie en reclame.

Gedragsdeskundige en dierentrainer
+32 486 22 68 85
info@castingtails.be

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.